Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:12

28
بهمن
رولت تخم مرغ و ژامبون

رولت تخم مرغ و ژامبون

طرز تهیه رولت تخم مرغ و ژامبون

رولت تخم مرغ و ژامبون

 

 

مواد لازم

 

۳ عدد................................ تخم مرغ

۳ ورق................................ ژامبون

۴ قاشق سوپ خوری........... پنیر پیتزایكش داریا  مزه دار

به اندازه ی لا زم................. نمک و فلفل

۳۰ گرم.............................. كره

 

روش تهیه

 

تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط كنید و خوب با چنگال بزنید. كره را در ماهی تابه ی مناسبی روی حرارت آب كرده و مایه ی تخم مرغ را در ماهی تابه بریزید تا تمام كف ماهی تابه را بگیرد.حرارت را ملا یم كرده و در ماهی تابه را ببندید تا تخم مرغ پخته شود.

هنگامی كه پخته شد، بر روی آن پنیر بپاشید; هم چنین ورقه های ژامبون را قرار دهید و آن را از لبه رول كنید و دوباره در ماهی تابه را چند دقیقه ببندید تا پنیر آب شود و به هم بچسبد. می توانید رولت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. اكنون رولت آماده است; آن را در ظرف مناسبی قرار دهید، و پس از برش با كارد، با نان تازه میل نمایید. لا زم به ذكر می باشد كه پنیر پیتزا به دو صورت طعم دار و كش دار می باشد كه هر دو نوع آن را می توانید از فروشگاه های موادغذایی تهیه نمایید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رولت تخم مرغ و ژامبون تعداد بازديد: 1322 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز