Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:00

28
بهمن
اسفناج با پنیر

اسفناج با پنیر

طرز تهیه اسفناج با پنیر

اسفناج با پنیر

 

 

مواد لازم : 

 

۵/۱ كیلو......................................... اسفناج

۱ عدد............................................ پیاز

۲ قاشق سوپ خوری....................... كره

یک چهارم قاشق چای خوری........... جوز هندی

۱ حبه.......................................... سیر

۴ قاشق سوپ خوری.................... خامه

۱۵۰ گرم .....................................پنیر بی نمک

یک چهارم قاشق چای خوری ..........شكر

به میزان لا زم.............................. نمک و فلفل

 

روش تهیه

 

اسفناج ها را بشویید و ساقه های سفت آن را جدا كنید. پیاز و سیر را ریز كرده و در كره، طلا یی كنید.اسفناج را كم كم اضافه كنید; سپس جوز هندی، شكر، و نمک و فلفل را افزوده و بگذارید حدود ۸ دقیقه بپزد. پنیر را رنده كنید. در یک ظرف نسوز كه چرب كرده اید اسفناج ها را ریخته و روی آن ها پنیر رنده شده بپاشید; آن گاه خامه را روی مواد بریزید; و سپس ظرف را حدود ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۴۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید تا پنیر، طلا یی رنگ شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، اسفناج با پنیر تعداد بازديد: 462 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز