Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:20

28
بهمن
سیب پلو (کرمانشاه )

سیب پلو (کرمانشاه )

طرز تهیه سیب پلو

سیب پلو (کرمانشاه )

 

 

مواد لازم : 

 

۵۰۰ گرم............................ برنج

۵۰۰ گرم............................ سیب زمینی

۶-۵ قاشق غذاخوری........... شوید خشک

۱ كیلو............................... مرغ

۱ عدد .............................پیاز كوچک

به اندازه ی لازم................ نمک و فلفل و ادویه

۱ قاشق غذاخوری ............زعفران آب كرده در صورت تمایل

به مقدار لازم................... روغن كرمانشاهی یا كره

 

روش تهیه : 

 

برنج را تمیز كرده و بشویید; سپس با مقداری آب ولرم و ۴ قاشق غذاخوری نمک، آن را چهار ساعت خیس كنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن را به بلندی یک بند انگشت خلا ل كنید. مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و ادویه و دو لیوان آب و زعفران طوری بپزید كه در آخر یک لیوان آب داشته باشید.

در قابلمه ی مناسبی آب را جوش بیاورید; سپس برنج را در آن بریزید.

بعد از چند لحظه وقتی اولین جوش را زد، ۱ لیوان آب سرد به آن بیفزایید. وقتی برنج قد كشید و مغز آن پخته شد، سیب زمینی ها را افزوده سپس درون آب كش سرازیر كنید و روی آن آب ولرم بیفزایید; سپس در كف قابله، مقداری روغن و كمی آب مرغ بریزید; آن گاه برنج و سیب زمینی و شوید را پس از مخلوط كردن به همراه مرغ تكه شده درون قابلمه بیفزایید و بگذارید تا دم بكشد. بعد از اولین بخار، روی در قابلمه را دم كنی بگذارید. بعد از ۴۵دقیقه پلو آماده است. بعد از كشیدن در سینی روی آن روغن كرمانشاه یا كره داغ بدهید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سیب پلو تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز