Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:40

28
بهمن
دیپ خیار و هویج

دیپ خیار و هویج

طرز تهیه دیپ خیار و هویج

دیپ خیار و هویج

 

 

 

تعریف دیپ:

 

دیپ ها جزو اردورها می باشند. دیپ مخلوطی از ماست چكیده، میوه ها، و سبزی جات خرد شده است. زمانی كه مخلوط آماده می شود باید مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده ی مصرف شود. دیپ ها را معمولا  با برش های نان تست یا با بیسكویت توک یا چوب شور یا كراكر سرو می كنند......

 

مواد لازم : 

 

۱ عدد.................................... هویج رنده شده ی متوسط

۲ عدد ...................................خیار رنده شده ی متوسط

۱ قاشق مرباخوری.................. نعنای خشک

۲۰۰ گرم................................. پنیر خامه ای

 

سس مخصوص سالاد سبزیجات : 

 

مواد لازم : 

 

۱۰۰ گرم ..................................سس مایونز

۱۰۰ گرم ..................................ماست چكیده ی پاستوریزه

۳ قاشق غذاخوری..................... سویا سس شیرین

۱ قاشق غذاخوری ......................سس خردل

نمک و فلفل ............................به میزان لا زم

 

روش تهیه

 

ماست چكیده، سس مایونز، سویا سس، هم چنین سس خردل و فلفل را با هم مخلوط كنید و همراه سالا د سبزیجات سرو نمایید.در صورتی كه سس زیاد باشد، می توانید یک هفته در یخچال نگه داری كنید.

تذكر: این سس باید حتما طعم شیرین داشته باشد.

در صورت نبودن سویا سس شیرین می توانید از سویا سس معمولی و كمی پودر قند استفاده نمایید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، دیپ خیار و هویج تعداد بازديد: 1225 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز