Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:32

4
بهمن
بنيۀ گل كلم

بنيۀ گل كلم

طرز تهیه بنيۀ گل كلم

بنيۀ گل كلم

 

مواد لازم برای  4 نفر

 

آرد سفید...........................................150 گرم

آرد برنج ...........................................75 گرم

آرد ذرت...........................................50 گرم

بیكینگ‌پودر  ...................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل ....................................به میزان لازم

آب یا آب گازدار................................به میزان لازم

زعفران حلكرده .............................1 قاشق سوپخوری

گل كلم گلچه كرده .......................1 كیلوگرم

روغن مخصوص سرخ‌كردن..............به میزان لازم

  

روش تهیه

 

هر سه آرد را با بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل، در ظرف مناسبی الك كنید. آن‌گاه به میزان كافی آب یا آب گازدار و زعفران به آن بیفزائید تا خمیر نسبتاً غلیظی حاصل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. حالا گل كلم را بخارپز كنید تا قدری نرم شود و آن را روی هولة كاغذی ‌آشپزخانه بگذارید تا كاملاً‌ خشك شود.

اكنون روغن را در تابة عمیق و مناسبی بریزید و داغ كنید. آن‌گاه گلچه‌های گل كلم را در مایة بنیه بلغتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید. سپس آن‌ها را روی هولة كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. حالا بنیة گل‌كلم را در ظرف مناسبی بچینید و با سس دلخواه میل كنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، بنيۀ گل كلم تعداد بازديد: 989 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز