Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:06

4
بهمن
سس پستو ایتالیایی

سس پستو ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو ایتالیایی

سس پستو ایتالیایی

 

 

از آنجائیكه در آشپزی ایتالیائی سس و ادویه اهمیت زیادی دارد و مزه و طعم ویژة اغلب غذاهای ایتالیائی نیز مرهون این سس‌ها و ادویه‌های متنوع است ما در اینجا چند نوع سس پایه و ادویه را به شما آموزش می‌دهیم.

 

مواد لازم برای حدود 1 پیمانه

 

برگ ریحان.................................100 گرم

سیر ........................................3 حبه

دانة صنوبر................................3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان رنده كرده..............40 گرم

نمك و فلفل ............................به میزان لازم

روغن زیتون.............................80 میلی لیتر

 

روش تهیه:

ریحان، سیر، دانة صنوبر، پنیر پارمسان، نمك و فلفل  را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پورة صاف و یكدستی، حاصل شود. آن‌گاه روغن زیتون را كم كم به سس بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سس را در ظرف درداری بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این سس بیش از یك هفته در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سس پستو ایتالیایی تعداد بازديد: 557 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز