Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:58

5
خرداد
پاستا با بلوچیز و ریحان

پاستا با بلوچیز و ریحان

روش تهیه پاستا با بلوچیز و ریحان

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 6-8  نفر

پاستای پنه                              500 گرم

نمك                                        به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌ كردن          3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                           1 عدد متوسط

سیر له كرده                           3 حبه

فیله مرغ خرد كرده                  500 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده             500 گرم

نمك و فلفل                          به میزان لازم

خامه                                   250 گرم

بلوچیز خرد كرده                    300 گرم

 روش تهیه پاستا با بلوچیز و ریحان

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا و نمك را بیفزائید و در حدود 8-10 دقیقه، آن را بپزید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

بعد سیر را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید. اكنون فیله‌ مرغ را نیز در تابه بریزید و قدری تفت دهید و پس از آن قارچ، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. برای تهیه سس، خامه را در قابلمه ‌مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه پنیر را بیفزائید و بگذارید پنیر آب شود. حالا این سس را درون مخلوط مرغ و قارچ بریزید و هم بزنید و آن را همراه با ریحان به پاستا بیفزائید. اینك مخلوط فراهم كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید.

یادآوری: می‌‌توانید پاستا را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی 20دقیقه، در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: پاستا، مواد لازم پاستا، روش تهیه پاستا، پاستا با بلوچیز، پاستا با ریحان، آموزش پاستا، پاستا ریحان تعداد بازديد: 2008 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز