Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:40

1
آذر
پاستای گوجه‌فرنگی (افغانی)، (مقرون به صرفه)

پاستای گوجه‌فرنگی (افغانی)، (مقرون به صرفه)

در قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی، آب بریزید و نمك را بیفزائید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم پاستای گوجه‌فرنگی

برای 4 نفر 

نمك                                                           1 قاشق سوپخوری

فتوچینی                                                     300 گرم

روغن مایع                                                   80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

سیر له كرده                                                 3 حبه

گوجه‌فرنگی پوره كرده                                     500 گرم

نمك و فلفل                                                   به میزان لازم

نعنای خشك                                                  1 قاشق چایخوری

ماست                                                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سیر له كرده (برای طعم‌دار كردن ماست)              2 حبه 

روش تهیه پاستای گوجه‌فرنگی

در قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی، آب بریزید و نمك را بیفزائید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس فتوچینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه، در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابه‌ی مناسب و بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. اكنون سیر را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.

اینك پوره‌ی گوجه‌فرنگی را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و چند دقیقه بجوشانید. آن‌گاه فتوچینی را به پوره‌ی گوجه‌فرنگی بیفزائید و مخلوط كنید. غذا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا بیارائید. در صورت دلخواه پاستا را با ماست و سیر میل كنید.

 

برچسب ها: پاستا، ماکارونی، مواد لازم پاستای گوجه‌فرنگی، روش تهیه پاستای گوجه‌فرنگی، پاستای گوجه‌فرنگی، انواع پاستا تعداد بازديد: 1391 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز