Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 15:07

31
تیر
آش هويج و جو (همدان)(ويژه رمضان)

آش هويج و جو  (همدان)(ويژه رمضان)

طرز تهیه آش هويج و جو

آش هويج و جو 

 

 

مواد لازم برای 4  نفر

 

نخود آبگوشتی.............................80 گرم

بلغور جو ....................................100 گرم

هویج ریز خرد كرده.......................2 عدد

پیازداغ ......................................5 قاشق سوپخوری

زردچوبه.....................................یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل................................به میزان لازم

گوشت چرخكرده ........................200 گرم

پیاز رنده كرده ............................1 عدد متوسط

كشك.......................................1-5/1 پیمانه (250-375 میلی‌لیتر)

 

روش تهیه

 

نخود و بلغور را از شب قبل بخیسانید و هر كدام را جداگانه بپزید. آن‌گاه هویج را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. بلغور و نخود را بیفزائید و آش را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و لعاب بیندازد. سپس در تابه‌ی مناسبی،‌ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید، پیازداغ و زردچوبه را به آن بیفزائید و 30 ثانیه روی حرارت ملایم، هم بزنید.

حالا پیازداغ را همراه با نمك و فلفل، درون آش بریزید. در این میان، گوشت، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه از مایه‌ی فراهم كرده، كوفته قلقلی‌ بسازید و در روغن تفت دهید. سپس آن را به آش بیفزائید. اینك كشك را درون آش بریزید و شعله‌ی اجاق را خاموش كنید. آش را هم بزنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید. حالا آش را با نعناداغ و پیازداغ بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش هويج و جو تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز