Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:32

3
تیر
پاستای پاكتی

پاستای پاكتی

طرز تهیه پاستای پاكتی

پاستای پاكتی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

آرد ......................................................500 گرم

تخم‌مرغ ..................................................2 عدد

شیر ......................................................150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

نمك .....................................................به میزان لازم

روغن زیتون.............................................1 قاشق سوپخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده..........................1 عدد

 

مواد لازم میانی:

فیله‌ی مرغ........................................200 گرم

پیاز ریز خردكرده ...................................2 عدد

نمك و فلفل سفید ...............................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

گوجه‌فرنگی.......................................4 عدد

روغن زیتون .......................................2 قاشق سوپخوری

سیر خردكرده ...................................2 حبه

 

روش تهیه

آرد را در ظرف مناسبی الك كنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد كنید. آن‌گاه مخلوط تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمك و روغن زیتون را در این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر كدام را به شكل توپ در آورید. رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. اینك خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره در آورید و نازك باز كنید. سفیده‌ی تخم‌مرغ را با قلم‌ مو روی خمیرها بمالید و هر بار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را با فاصله از یكدیگر، روی یكی از دایره‌های خمیر بچینید. اكنون دایره‌ی دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید و با رولر كنگره‌دار (پیتزا بُر) مربع‌هائی از خمیر ببرید به گونه‌ای كه مواد میانی در وسط این مربع‌ها قرار بگیرد (مانند تصویر). اینك آنها را 8-10 دقیقه در آب جوش دارای نمك بپزید و با آب سرد آبكشی كنید تا به هم نچسبند! حالا پاستای پاكتی را در سس فراهم‌كرده بریزید و 5 دقیقه، روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه پاستای پاكتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و داغ میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: فیله‌های مرغ را خیلی ریز خرد كنید و همراه با پیاز، نمك و فلفل در ظرف‌ مناسبی بریزید و قدری ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا كند.

روش تهیه‌ی سس: گوجه‌فرنگی‌ها را در آب جوش قرار دهید و پوستشان را بكنید. آن‌گاه دانه‌هایش را در آورید و ریز خرد كنید. سپس روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها و سیر را بیفزائید و ده دقیقه سس را بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پاستای پاكتی تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز