Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:09

3
تیر
كباب علی نازيك

كباب علی نازيك

طرز تهیه كباب علی نازيك

كباب علی نازيك

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

بادمجان كبابی .........................................4 عدد

سیر له كرده ............................................4 حبه

نمك و فلفل.............................................به میزان لازم

ماست سفت ..........................................4 قاشق سوپخوری

كره ........................................................50 گرم

پیاز ریز خرد كرده.......................................1 عدد

گوشت چرخكرده ......................................600 گرم

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده.............2 عدد

چیلی سبز خرد كرده ................................4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

كره  ...................................................50 گرم

پاپریكا  ...............................................1 قاشق چایخوری

پرك فلفل قرمز .....................................4 قاشق چایخوری (20 گرم)

 

روش تهیه

بادمجان‌های كبابی را پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، نمك، فلفل و ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی و چیلی را اضافه كنید و 10 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید. اكنون پوره‌ی بادمجان و ماست را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط فراهم كرده‌ی گوشت را بیفزائید و با گوجه‌فرنگی مینیاتوری، برگ نعنا و سس بیارائید .

روش تهیه‌ی سس: كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پاپریكا و پرك فلفل قرمز را بیفزائید و اندكی تفت دهید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كباب علی نازيك تعداد بازديد: 440 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز