Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:40

13
مرداد
لقمه‌های قارچ

لقمه‌های قارچ

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پایه قارچ‌ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید.

سرور چاوشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

قارچ                                          24 عدد درشت

لیموترش                                   نصف عدد

نان سفید برشی                        3 ورقه

سینه مرغ پخته و ریز خرد كرده     200 گرم

تخم‌مرغ همزده                          1 عدد

جعفری خرد كرده                      2 قاشق سوپخوری

ریحان خرد كرده                        2 قاشق سوپخوری

خامه                                      3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                             به میزان لازم

روغن زیتون                             به میزان لازم

روش تهیه لقمه‌های قارچ

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پایه قارچ‌ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید. سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان‌ها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید. اكنون خرده‌های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك روی قارچ‌ها روغن بمالید و نمك و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچ‌ها را با مایه میانی پر كنید و باقیمانده قارچ‌ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر بگذارید و لقمه‌های قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

یادآوری: در صورت دلخواه لقمه‌های قارچ را با ساقه‌های تره بیارائید.

 

برچسب ها: قارچ، آشپزی با قارچ، لقمه های قارچ، آموزش لقمه های قارچ، لقمه، مواد لازم لقمه های قارچ، آشبزی با لقمه های قارچ تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز