Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:23

17
خرداد
پن كيك با سالامی

پن كيك با سالامی

طرز تهیه پن كيك با سالامی

پن كيك با سالامی

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

آرد............................................100 گرم

نمك.........................................به میزان لازم

روغن زیتون ...............................2 قاشق سوپخوری

آب گازدار...................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روغن مخصوص سرخ‌كردنی .........1 قاشق سوپخوری

كره ........................................75 گرم

سالامی.................................250 گرم

 

روش تهیه

آرد، نمك، روغن زیتون و آب گازدار را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. مراقب باشید، مایه‌ی پن‌كیك را زیاد هم نزنید زیرا كشدار و نامطلوب خواهد شد! آن را یك شب در یخچال نگه دارید. سپس شش قسمت كنید و هر بار یك پن‌كیك در تابه‌ی چربكرده بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا روی هر پن‌كیك، اندكی كره بگذارید و یك برش سالامی رویشان قرار دهید و رول كنید. سپس رول‌های پن‌كیك را به عرض تقریبی دو سانتیمتر ببرید، با خلال دندان محكم كنید و تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پن كيك با سالامی تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز