Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:11

25
مرداد
خوراك میگو با سس گوجه‌فرنگی

خوراك میگو با سس گوجه‌فرنگی

پوست، روده و سر میگوها را بگیرید، ولی دمشان را نگه دارید و جدا نكنید! كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

آشپز مهمان: منیژه غفوری

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 میگوی درشت                        1 كیلوگرم

كره                                       30 گرم

پیاز خردكرده                          1 عدد متوسط

سیر له‌كرده                          1 حبه

كنسرو گوجه‌فرنگی               1 قوطی 400 گرمی

آب                                     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

رب گوجه‌فرنگی                   1 قاشق سوپخوری

قرص عصاره سبزی خردكرده  1 عدد

اُرگانو                                یك‌دوم قاشق چایخوری

پنیر فتای مكعبی خردكرده   125 گرم

جعفری خردكرده                2 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك میگو با سس گوجه‌فرنگی

پوست، روده و سر میگوها را بگیرید، ولی دمشان را نگه دارید و جدا نكنید! كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا گوجه‌فرنگی، آب، رب گوجه‌فرنگی و قرص عصاره سبزی را هم به مواد درون تابه بیفزائید و 10 دقیقه بجوشانید.

آن‌گاه میگو را بیفزائید و در حدود 10 دقیقه بپزید. سپس خوراك میگو را از روی حرارت بردارید و ارگانو، پنیر و نیمی از جعفری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خوراك میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: گوجه فرنگی، میگو، آشپزی با میگو، خوراک میگو، سس گوجه فرنگی، آموزش خوراک میگو تعداد بازديد: 787 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز