Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 11:22

5
آذر
قارچ سـوخاری «پاكورا»

قارچ سـوخاری «پاكورا»

طرز تهیه قارچ سـوخاری «پاكورا»

 قارچ سـوخاری «پاكورا»

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

آرد .............................................175 گرم

سیر له كرده.................................2 حبه

پیاز ریز خرد كرده...........................1 عدد

بیكینگ پودر ...............................یك دوم قاشق چایخوری

پودر زیره‌ی سبز ..........................1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل................................به میزان لازم

آب  .........................................1 پیمانه

قارچ ......................................500 گرم

روغن .....................................به میزان لازم

نخود فرنگی پخته ......................100 گرم

ذرت پخته ...............................100 گرم

 

روش تهیه:

آرد را درون ظرف مناسبی بریزید. سیر، پیاز، بیكینگ پودر، پودر زیره، نمك، فلفل و آب را به آن اضافه كنید. تمامی مواد، را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود (غلظت آن به اندازه‌ی ماست سفت باشد).

قارچ‌ها را بشوئید و خشك كنید و درون خمیر بغلتانید. آن‌گاه در روغن فراوان سرخ كنید و در ظرفی بچینید. اكنون اطراف آن را با نخود فرنگی و ذرت تزئین و سرو نمائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، قارچ سـوخاری تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز