Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:01

5
آذر
گـوجـه‌فـرنـگی پر شـده با كرفــس

گـوجـه‌فـرنـگی  پر شـده با كرفــس

طرز تهیه گـوجـه‌فـرنـگی پر شـده با كرفــس

 گـوجـه‌فـرنـگی  پر شـده با كرفــس

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

گوجه‌فرنگی درشت.....................4 عدد

مغز كرفس................................3 ساقه

پنیر خامه‌ای.............................200 گرم

روغن زیتون...............................1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خردكرده...................2 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد كرده .................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل............................به میزان لازم

 

 روش تهیه:

گوجه‌فرنگی‌ها و كرفس را بشوئید و خشك كنید. سر گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو ببرید و كنار بگذارید. داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشق كوچكی خالی كنید. مراقب باشید تا گوجه‌فرنگی سوراخ نشود. دانه‌های گوجه‌فرنگی را دور بریزید و گوشت آن را خرد كنید و كنار بگذارید. ساقه‌های كرفس را به شكل نیم حلقه‌های باریك خرد كنید. در كاسه‌ای، پنیر خامه‌ای، روغن زیتون، گوجه‌فرنگی، مغز كرفس، جعفری و گشنیز را مخلوط سازید. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید. داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با این مخلوط پر كنید و درون بشقاب قرار دهید. حالا سرگوجه‌فرنگی‌ها را نیز روی آن‌ها بگذارید و قبل از میل كردن، یك ساعت در یخچال نگه دارید.

یادآوری: می‌توانید به جای كرفس، از كدوی رنده شده نیز استفاده كنید.

 

مواد موجود در كرفس، دارای خاصیت كاهش اسیداوریك است و مصرف آن در بیماران مبتلا به نقرس مفید است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، گـوجـه‌فـرنـگی پر شـده با كرفــس تعداد بازديد: 393 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز