Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:45

5
آذر
تاس كباب سنـتی

تاس كباب سنـتی

طرز تهیه تاس كباب سنـتی

تاس كباب سنـتی

 

 

مواد لازم برای 8 نفر:

 

گوشت گوسفند ...................................500 گرم

پیاز....................................................700 گرم

هویج ................................................250 گرم

به ...................................................500 گرم

نمك و ادویه *.......................................1 قاشق چایخوری

روغن...............................................100 گرم

آب جوش ........................................250 میلی‌لیتر

آلو بخارا  ........................................100 گرم

رب گوجه فرنگی...................................3 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی ....................................250 گرم

* (زیره‌ی سیاه، تخم گشنیز، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه)

 

روش تهیه:

ابتدا گوشت را خرد كنید. بعد پیاز، هویج و به را به صورت حلقه حلقه ببرید. در قابلمه‌ی نچسبی این مواد را به ترتیب و  لایه‌لایه بچینید و در بین هر لایه، نمك و ادویه بپاشید. سپس روغن و آب‌جوش را درون قابلمه بریزید و با حرارت ملایم مواد را نیم‌پز كنید. در مرحله‌ی بعد، آلو بخارای خیس كرده را همراه با رب گوجه‌فرنگی حل كرده در آب، به مواد اضافه كنید. در مرحله‌ی آخر، سیب‌زمینی حلقه كرده را روی مواد بچینید و بگذارید بپزد.

یادآوری: تاس كباب را نباید هم زد؛ چون كه ترتیب مواد به هم می‌خورد.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، تاس كباب سنـتی تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز