Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:43

5
آذر
قاتق ريحان

قاتق ريحان

طرز تهیه قاتق ريحان

 قاتق ريحان

 

 

مواد لازم برای ۴ تا 6 نفر:

 

پیاز خرد كرده ..............................1 عدد

روغن.........................................50 گرم

ریحان خرد شده..........................نیم‌كیلوگرم

آردگندم.....................................یك دوم پیمانه

زردچوبه....................................به میزان لازم

نمك و فلفل  .............................به میزان لازم

عدس .....................................250 گرم

آب گوشت یا قلم......................1 لیتر

قره‌قروت ...............................100 گرم

كشك....................................مقداری برای تزئین

نعناع داغ...............................به میزان لازم

 

روش تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ كرده و ریحان را به آن اضافه كنید و تفت دهید. آرد را به همراه زردچوبه، نمك و فلفل كمی تفت دهید و عدس را كه از قبل خیس خورده به همراه آبگوشت به آن اضافه كنید و بگذارید با حرارت كم بپزد. وقتی قاتق پخت. قره‌قروت را اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با كشك و نعناع داغ تزئین نمائید.

یادآوری: می‌توانید به جای 1 لیتر آب قلم از 2 عدد عصاره گوشت و 1 لیتر آب داغ آب گوشت تهیه كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، قاتق ريحان تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز