Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:04

5
آذر
خورش آلوبـخارا

خورش آلوبـخارا

طرز تهیه خورش آلوبـخارا

خورش آلوبـخارا

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

گوشت مغز ران بدون استخوان........................500 گرم

روغن مایع ....................................................2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ كرده ..............................................2 قاشق سوپخوری

آب  ............................................................3 پیمانه

آلوبخارا خیس كرده......................................200 گرم

شكر  .........................................................4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل.................................................به میزان لازم

زعفران آبكرده ............................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

 

گوشت را به صورت تكه‌های مكعبی خرد كنید و با روغن تفت دهید. پیاز را اضافه نمائید و با 3 پیمانه آب بگذارید گوشت بپزد. در نیم ساعت آخر پخت آلوبخارا را با شكر و یك‌دوم پیمانه آب همراه با نمك و فلفل به خورش بیفزائید و بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد و در پایان زعفران را اضافه كنید.

یادآوری: در صورت تمایل، می‌توان 100 گرم لپه را جداگانه نیم‌پز كنید و با آلو به گوشت بیفزائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش آلوبـخارا تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز