Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:11

5
آذر
كـراكـت مـرغ و ژامـبون

كـراكـت مـرغ و ژامـبون

طرز تهیه كـراكـت مـرغ و ژامـبون

كـراكـت مـرغ و ژامـبون

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

شیر...............................................100 میلی‌لیتر

ساقه‌ی دارچین ..............................یك عدد

جوزهندی........................................1 پینچ

سینه‌ی مرغ....................................250 گرم

دانه‌ی فلفل سیاه ..........................به میزان لازم

پیاز  .............................................5 عدد

روغن مایع .................................به میزان لازم

ژامبون گوشت.................................250 گرم

آرد ...............................................500 گرم

تخم‌مرغ.........................................2 عدد

پودر نان..........................................100 گرم

  

روش تهیه:

شیر را بجوشانید، ساقه‌ی دارچین و جوزهندی را به آن بیفزائید. سینه‌ی مرغ و چند دانه فلفل سیاه را به شیر اضافه كنید و با حرارت ملایم در حدود 10 دقیقه بپزید. پیازها را پوست كنده، خرد كنید و در روغن تفت دهید. سینه‌ی مرغ را از داخل شیر خارج كرده، خرد كنید و به همراه ژامبون خرد شده و آرد به پیاز بیفزائید و خوب مخلوط كنید. شیر را صاف كنید و به مواد تركیب‌شده اضافه كنید. نمك و فلفل را بیفزائید و تا جائی كه مواد غلیظ شوند و به حالت خمیر درآیند روی حرارت ملایم به طور مداوم هم بزنید حالا اجازه دهید تا مواد خنك شود. اكنون به اندازه‌ی یك نارنگی از مواد بردارید و در دست به آن شكل دهید. سپس كراكت‌های آماده را در تخم‌مرغ غلطانده و بعد داخل پودر نان قرار دهید تا كاملا به پودر نان آغشته شوند. آنگاه در باقیمانده‌ی روغن سرخ كنید تا به رنگ طلائی درآیند. كراكت‌های سرخ شده را روی كاغذ حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كـراكـت مـرغ و ژامـبون تعداد بازديد: 1063 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز