Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:10

5
آذر
خوراك سيـب زمينی با سس گياهـان بويا

خوراك سيـب زمينی با سس گياهـان بويا

طرز تهیه خوراك سيـب زمينی با سس گياهـان بويا

خوراك سيـب زمينی با سس گياهـان بويا

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

سیب زمینی متوسط*.......................................8 عدد

آب برای پختن سیب‌زمینی...............................به میزان لازم

نمك.............................................................2 قاشق چایخوری

روغن زیتون...................................................1 قاشق سوپخوری

پودر رزماری .................................................1 قاشق چایخوری

پودر مرزن جوش............................................1 قاشق چایخوری

پودر مریم گلی ............................................1 قاشق چایخوری

زردچوبه......................................................2 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه...........................................1 قاشق چایخوری

پاپریكا ......................................................1 قاشق چایخوری

خامه .......................................................250 تا 300 گرم

كره.........................................................20 گرم

آب.........................................................1 پیمانه (250میلی‌لیتر)

* (پوست كنده و به ورقه‌های نیم سانتیمتری برش داده شده)

 

روش تهیه:

 

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در آب و نیمی از نمك بجوشانید تا پخته و نرم شوند ولی له نشوند. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و با حرارت متوسط گرم كنید رزماری، مرزن‌جوش و پودر مریم گلی را بیفزائید و تفت دهیدو همزمان زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریكا را نیز اضافه كنید و برای چند لحظه تفت دهید. همچنین خامه، كره باقیمانده‌ی نمك و آب را هم اضافه كنید تا سس یكنواختی به دست آید. آن‌گاه از روی حرارت بردارید. اینك برش‌های سیب‌زمینی را در سس قرار دهید و مخلوط كنید و در ظرف نسوزی بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 400 درجه‌ی فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. اكنون خوارك را در ظرف زیبائی بریزید و اطراف آن راحلقه‌های هویج و انواع سبزی‌ تزئین كنید.

یادآوری: چنانچه مریم گلی دردسترس نبود آن را حذف كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك سيـب زمينی با سس گياهـان بويا تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز