Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:57

4
آذر
روغن جوش

روغن جوش

طرز تهیه روغن جوش

روغن جوش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 

ماست............................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سركه................................................1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده........................................4 حبه

زنجفیل رنده كرده.................................1 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند، مكعبی خرد كرده.........1 كیلوگرم

روغن مایع .........................................2 قاشق سوپخوری

هل آسیاب كرده ...............................4 عدد

میخك  ...........................................3 عدد

چوب دارچین ...................................1 عدد

زیره‌ی آسیاب كرده...........................3 قاشق چایخوری

تخم‌ گشنیز آسیاب كرده ...................1 قاشق سوپخوری

تخم كرفس آسیاب كرده ....................1 قاشق چایخوری

پاپریكا ..........................................یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد كرده.............................2 عدد متوسط (300 گرم)

آب مرغ  ......................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

ادویه‌ی گرام ماسالا ........................1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد كرده.............................2 قاشق سوپخوری

 

 روش تهیه

ماست، سركه، نیمی از سیر و نیمی از زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید، آن‌گاه گوشت را در این مخلوط بخوابانید، رویش را بپوشانید و یك شب یا دست‌كم سه ساعت در یخچال نگه دارید. سپس روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. اینك پیاز، باقیمانده‌ی سیر و باقیمانده‌ی زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری طلائی‌رنگ شود. اكنون مخلوط گوشت و سس را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه آب مرغ را بریزید، در تابه را بگذارید و یك ساعت‌ونیم خوراك را بجوشانید. سپس در تابه را بردارید و 30 دقیقه‌ی دیگر روغن جوش را بپزید تا گوشت كاملاً‌ بپزد و نرم شود. در اواخر پخت ادویه‌ی گرام ماسالا و سبزی را به خوراك بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: روغن جوش، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز