Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:21

28
آبان
سـبزی پلو

سـبزی پلو

طرز تهیه سـبزی پلو

سـبزی پلو

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

روغن .......................................................به میزان لازم

سینه مرغ ................................................4 قطعه

نمك، فلفل و زردچوبه.................................به میزان لازم

بادمجان پوست گرفته و حلقه كرده ..............4 عدد

لوبیا چشم بلبلی ....................................1 پیمانه

سبزی پلو ..............................................1 كیلوگرم

برنج .....................................................3 پیمانه (450 گرم)

گرد غوره ..............................................به میزان لازم

*  تره، شوید، جعفری و گشنیز

 

روش تهیه

در تابه‌ای مر‌غ را كمی در روغن تفت دهید. بعد نمك، فلفل، زردچوبه و كمی آب بیفزائید  و بگذ ارید مرغ بپزد. بادمجان‌ها را در  تابه‌ی دیگری در روغن تفت دهید و كنار بگذارید. لوبیا را بپزید. سبزی‌ را خرد كنید. برنج را آبكش كنید. حالا برنج، سبزی و لوبیا را لایه‌ لایه‌ درون قابلمه بریزید. روی مرغ گرد غوره بپاشید و لای بلای پلو قرار دهید. روی بادمجان‌ها هم گرد غوره و نمك بپاشید و روی برنج بگذارید. اكنون 45 دقیقه آن را دم كنید. سپس در دیس بكشید و میل كنید.

یادآوری: در دامغان با گوشت گوسفند هم این پلو را طبخ می‌كنند.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سـبزی پلو تعداد بازديد: 436 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز