Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:59

28
آبان
آش گـوجه‌فـرنگی

آش گـوجه‌فـرنگی

طرز تهیه آش گـوجه‌فـرنگی

آش گـوجه‌فـرنگی

 

 

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر :

  

پیازداغ...................................................2 قاشق سوپخوری

روغن....................................................به میزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه..............................به میزان لازم

سیرداغ...............................................1 قاشق سوپخوری

بلغور گندم .........................................200 گرم

جو...................................................100 گرم

برنج...................................................50 گرم

نخود  ..............................................100 گرم

آب.....................................................2 لیتر

آب گوشت یا عصاره‌ی قلم ..................نیم لیتر

عدس ............................................100 گرم

سبزی آش.....................................700 گرم

گوجه‌فرنگی رنده شده .....................1 كیلو گرم

* (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و كمی نعناع)

 

روش تهیه

پیازداغ را همراه با كمی روغن، نمك، فلفل و زردچوبه، در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كمی تفت بخورد. آنگاه نیمی از پیازداغ و سیرداغ را همراه با تمامی حبوبات و برنج (بجز عدس) - كه آن‌ها را از قبل به مدت 12 ساعت خیسانده‌اید - روی حرارت قرار دهید. 2 لیتر آب را، همراه با نیم لیتر آب گوشت به مواد بیفزائید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا تمامی حبوبات مغزپخت شوند. سپس عدس را همراه سبزی خرد كرده، به مواد اضافه نمائید و صبر كنید این مواد هم كاملاً پخته شوند. حالا گوجه‌فرنگی‌ را به آش بیفزائید و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا آش غلیظ و كشدار شود. اینك آش را در ظرف دلخواه‌ بریزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش گـوجه‌فـرنگی تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز