Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 13:00

28
آبان
خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات

خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات

طرز تهیه خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات

خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

  

فیله‌ی گوشت گوساله.....................................یك كیلوگرم

پودر چیلی.....................................................یك قاشق سوپخوری

پودر زیره .......................................................یك قاشق چایخوری

پودر ارگانو .....................................................یك دوم قاشق چایخوری

سیر له كرده ...................................................دو حبه

رب گوجه فرنگی..............................................60 گرم

آبلیمو............................................................60 میلی‌لیتر

فلفل تند قرمز..................................................دو عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز...........................................یك عدد

روغن زیتون  ..................................................دو قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده .................................................یك عدد

كنسرو ذرت ...................................................یك قوطی 300 گرمی

كنسرو لوبیا سفید...........................................یك قوطی

نان لواش ......................................................6 تكه‌ به قطر  23 سانتیمتر

خامه‌ی ساده ................................................125 گرم

گشنیز خرد كرده  ..........................................یك چهارم پیمانه

 

روش تهیه

 فیله را به شكل نوارهای یك سانتیمتری ببرید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌‌گاه پودر چیلی، پودر زیره، ارگانو، سیر، رب كوجه فرنگی، آبلیمو و فلفل تند خرد كرده را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون فلفل دلمه‌ای را كباب كنید و دانه و پوست آن را بگیرید و به صورت نوارهای باریكی ببرید. بعد نیمی از روغن را در تابه‌ای بریزید و مخلوط فوق را در چند نوبت در روغن سرخ كنید. سپس آن را از تابه خارج كنید و باقیمانده‌ی روغن را در تابه بریزید. اینك پیاز را بیفزائید و روی اجاق با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز نرم شود.

حالا مخلوط گوشت، فلفل دلمه‌ای، ذرت و لوبیا سفید را نیز اضافه كنید و تا گرم شدن مخلوط بر روی اجاق، هم بزنید. اكنون دو طرف لواش‌ها را به روغن مایع آغشته كنید و داخل قالب كوچكی- كه با فویل پوشانده‌اید- فرو ببرید تا به شكل سبد در آید. نان‌ها را به همین شكل در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه و یا تا زمانی كه كاملاً برشته شوند، بگذارید. اینك داخل سبدهای نان را از مخلوط آماده پر كنید و با خامه و گشنیز خرد كرده، روی هر یك را تزئین نمائید و میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراک گوشت مكزیكـی با مخلفات تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز