Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:41

28
آبان
پلـو با خـردل

پلـو با خـردل

طرز تهیه پلـو با خـردل

پلـو با خـردل

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:

 

 

برنج.............................................220 گرم

آب .................................................3 پیمانه

نمك...............................................3 قاشق چایخوری

آب لیموترش....................................4 قاشق چایخوری

كره یا روغن مایع..............................یك‌و یك‌دوم قاشق سوپخوری

تخم خردل.......................................4 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 برنج را بشوئید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود. در قابلمه‌ی مناسبی آب، نمك و آب لیموترش را مخلوط كنید و روی اجاق به جوش آورید. سپس حرارت را ملایم كنید و در قابلمه را بگذارید تا آب آن بخار نشود. كره یا روغن را در قابلمه‌ی مناسبی با حرارت متوسط گرم كنید. تخم خردل را بیفزائید و چند لحظه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. بعد برنج را نیز اضافه كنید و حدود یك دقیقه تفت دهید. حالا برنج و تخم خردل برشته شده را داخل آب جوش بریزید و حرارت را زیاد كنید تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم كنید و بگذارید برنج 20 تا 30 دقیقه بپزد. اینك در قابلمه را بردارید و 5 دقیقه صبر كنید تا بخار آن خارج شود. اكنون برنج آماده‌ی مصرف است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پلـو با خـردل تعداد بازديد: 1189 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز