Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:58

26
آبان
كوفته‌ی انگشتی

كوفته‌ی انگشتی

طرز تهیه كوفته‌ی انگشتی

كوفته‌ی انگشتی

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 گوشت چرخكرده.............................................300 گرم

پیاز رنده كرده .............................................1 عدد

روغن زیتون................................................2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ...................................................1 عدد

نمك و فلفل..............................................به میزان لازم

گوجه‌فرنگی پوره كرده ..............................1 عدد

 

مواد لازم برای داخل كوفته:

قارچ خرد كرده.....................................3 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی رنده كرده.........................2 عدد

فلفل سبز خرد كرده..........................3 عدد

گوجه‌فرنگی حلقه كرده.....................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

ابتدا گوشت، پیاز، روغن زیتون، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. حالا هر بار به اندازه‌ی یك گردوی درشت از مخلوط بردارید و به شكل لوله درآورید. سپس با انگشت وسط هر كدام را خالی كنید. و با مواد داخل كوفته پر سازید و سر آن را ببندید. اكنون گوشت‌های آماده را در ظرف نسوزی بچینید و روی آن‌ها را با گوجه‌فرنگی پوره كرده، بپوشانید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت بپزید. اینك كوفته‌ها را در دیس بچینید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی تفت داده تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

روغن را در تابه بریزید. بعد قارچ، گوجه‌فرنگی و فلفل را در آن تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود و پس از خنك شدن، مصرف كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوفته‌ی انگشتی تعداد بازديد: 430 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز