Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:09

26
آبان
آش نذری اراكی

آش نذری اراكی

طرز تهیه آش نذری اراكی

آش نذری اراكی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 نخود ...........................................یك دوم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی ...........................یك دوم پیمانه

آب ..............................................یك لیتر

عدس .........................................یك پیمانه

پیاز داغ.......................................2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل، ادویه.........................به میزان لازم

سبزی آش...................................700 گرم

گوشت چرخكرده..........................200 گرم

پیاز متوسط  ..................................1 عدد

روغن مایع..................................به میزان لازم

رشته‌ی آش.................................200 گرم

نعناع داغ....................................به میزان لازم

سیر داغ ..................................یك قاشق سوپخوری

كشك .......................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

ابتدا نخود و لوبیا را در آب بخیسانید و یك شب نگه دارید. آن‌گاه با مقداری آب و نمك بپزید. سپس عدس را بیفزائید. پس از آنكه عدس پخت، مقداری از پیاز داغ، نمك، فلفل، ادویه و سبزی آش به آن اضافه كنید تا سبزی نیز بپزد. اكنون با مخلوط گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمك و فلفل، توپ‌های كوچكی درست كنید و قدری در روغن تفت دهید. بعد آن‌ها را همراه با رشته به آش بیفزائید و صبر كنید تا آش جا بیفتد. حالا آش را در كاسه‌ی زیبائی بكشید و روی آن را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و كمی كشك، تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش نذری اراكی تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز