Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:54

26
آبان
خوراك قزل‌آلا

خوراك قزل‌آلا

طرز تهیه خوراك قزل‌آلا

خوراك قزل‌آلا

 

 

مواد لازم برای 5 نفر:

  

آب پیاز...................................................یك دوم پیمانه

زردچوبه.................................................1 قاشق چایخوری

زعفران حل كرده....................................یك چهارم پیمانه

پودر كاری..............................................1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه............................................1 قاشق چایخوری

نمك ....................................................1 قاشق چایخوری

آبلیمو .................................................یك دوم پیمانه

قزل‌آلا ..................................................5 عدد

آرد .....................................................6 الی 7 قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی............به میزان لازم

 

روش تهیه

 

تمام مواد به جز آرد و روغن را با هم مخلوط نمائید، ماهی‌‌ها را پس از پاك كردن حدود 1 دقیقه در سس قرار دهید و سپس در آرد بغلطانید و در روغن داغ سرخ كنید. ماهی را در دیس قرار داده و به سلیقه‌ی خود تزئین نمائید.

 

مواد اصلی ادویه كاری عبارت است از تخم گشنیز، زردچوبه، زیره‌ی سبز، جوز هندی، دارچین، سیر، زنجفیل، میخك، هل، تخم خردل و فلفل قرمز.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك قزل‌آلا تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز