Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:28

26
آبان
خوراك گوشت با سس سيب

خوراك گوشت با سس سيب

طرز تهیه خوراك گوشت با سس سيب

خوراك گوشت با سس سيب

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

روغن زیتون  ...............................2 قاشق سوپخوری

سس سویا................................1 قاشق سوپخوری

برگ رزماری...............................1 شاخه

پیاز خرد كرده ............................1 عدد

فلفل سیاه ..............................یك‌دوم قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده ......................2 قاشق سوپخوری

گوشت راسته‌ی گوساله............400 گرم

هویج ....................................2 عدد

قارچ .....................................200 گرم

سیب زرد...............................200 گرم

نشاسته‌ی ذرت......................1 قاشق سوپخوری

شیر....................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب گوشت ...........................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی روغن زیتون، سس سویا، رزماری، پیاز، فلفل و جعفری را بریزید و مخلوط نمائید. حالا گوشت را در این مخلوط بغلتانید. آن‌گاه درِ ظرف را بگذارید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. سپس گوشت را در ظرف نسوزی قرار دهید، هویج و قارچ را به آن بیفزائید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت بپزید. پس از پختن، گوشت را به صورت ورقه‌های نازك ببرید و در دیس مناسبی بچینید. حالا اطراف آن را با هویج و قارچ تزئین كنید. اكنون سس را روی خوراك بریزید و مصرف نمائید.

روش تهیه‌ی سس سیب:

سیب‌ها را پس از پوست گرفتن، به صورت خلالی خرد كنید. در ظرف مناسبی نشاسته، شیر و آب گوشت را با هم مخلوط سازید. و بعد ظرف را روی اجاق قرار دهید و با حرارت ملایم بپزید تا كمی غلیظ شود. سپس سیب را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر سس را روی اجاق بپزید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك گوشت با سس سيب تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز