Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:38

26
آبان
كلوچه‌ی سبـزيی

كلوچه‌ی سبـزيی

طرز تهیه كلوچه‌ی سبـزيی

كلوچه‌ی سبـزيی

 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر كلوچه برای 2 تا 4 نفر

 

شیر ..............................................200 میلی لیتر

روغن مایع .....................................5 قاشق چایخوری

نمك ............................................یك دوم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر  .................................1 قاشق چایخوری

آرد ...............................................200 گرم

زرده‌ی تخم مرغ..............................1 عدد

زعفران حل كرده در آب ...................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 

سیب‌زمینی پخته و خرد كرده ........1 عدد

هویج پخته و خرد كرده..................1 عدد

نخود فرنگی پخته........................یك دوم پیمانه

پیاز سرخكرده.............................1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده...............................1 حبه

ریحان خرد كرده ..........................1 قاشق سوپخوری

پودر كاری ..................................یك دوم قاشق چایخوری

آبلیمو........................................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل ...............................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

روش تهیه‌ی خمیر:  در ظرف مناسبی شیر، روغن، نمك و بیكینگ پودر را مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را كم‌كم به مواد بیفزائید تا خمیری نرم و یكدست حاصل شود. حالا خمیر را كمی ورز دهید و به صورت گلوله درآورید و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس روی آن را بپوشانید و در محیط آشپزخانه، به مدت نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر عمل آید.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه پهن كنید و به اندازه‌‌ی دلخواه با قالب گرد قالب بزنید. سپس از مواد میانی 2 قاشق سوپخوری داخل هر خمیر بگذارید و لبه‌های آن را ببندید. بعد مخلوط زرده‌ی تخم مرغ و زعفران را با قلم‌مو روی كلوچه‌ بمالید. اكنون كلوچه‌های آماده را داخل سینی چربكرده قرار دهید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد یا 350 درجه‌ی فارنهایت، به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: سیب‌زمینی، هویج، نخودفرنگی، پیاز، سیر و ریحان را با هم مخلوط كنید. پودر كاری و آبلیمو را نیز به مواد بیفزائید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید و كنار بگذارید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كلوچه‌ی سبـزيی تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز