Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 03:27

19
آبان
سالاد مراكشی

سالاد مراكشی

طرز تهیه سالاد مراكشی

سالاد مراكشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

بلغور گندم پخته.......................................175 گرم

پیازچه‌ی خرد‌كرده.......................................2 ساقه

فلفل دلمه‌ای سبز خرد‌كرده.........................1 عدد

خیار متوسط خردكرده ...............................1 عدد

نخود پخته...........................................100 گرم

كشمش..............................................60 گرم

پرتقال..................................................2 عدد

نمك و فلفل..........................................به میزان لازم

كاهوی كوچك.......................................1 عدد

 

مواد لازم برای سس سالاد:

آب و پوست رنده‌ كرده‌ی پرتقال..........از1 عدد پرتقال

نعناع خرد كرده................................1 قاشق سوپخوری

ماست تازه ...................................150 میلی‌لیتر

سس مایونز.....................................1 قاشق سوپخوری

بادام برشته برای تزئین......................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی بلغور، پیازچه، فلفل دلمه‌ای، خیار، نخود پخته و كشمش را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه سس سالاد را آماده‌ سازید و به مواد قبلی بیفزائید. سپس سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. حالا كاهو را در ظرف زیبائی بچینید و سالاد را روی كاهو بگذارید. اكنون سالاد را با پرتقال و بادام تزئین كنید.

روش تهیه‌ی سس سالاد:

پوست یكی از پرتقال‌ها را رنده كنید و آب آن را بگیرید. آن‌گاه در ظرف مناسبی نعناع، ماست، سس مایونز، پوست و آب پرتقال را با هم مخلوط سازید و هم بزنید تا سس، صاف و یكدست شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد مراكشی تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز