Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:42

19
آبان
سوپ سيب‌زمينی و فلفل دلمه‌ ای

سوپ سيب‌زمينی و فلفل دلمه‌ ای

طرز تهیه سوپ سيب‌زمينی و فلفل دلمه‌ ای

سوپ سيب‌زمينی و فلفل دلمه‌ ای

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

كره ...............................................40 گرم

پیاز خردكرده.....................................2 عدد

هویج خردكرده.................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد یا نارنجی...............2 عدد

قرص عصاره‌ی سبزی......................1 عدد

آب...............................................1 لیتر

كنسرو ذرت..............................200 گرم

سیب‌زمینی خردكرده ................400 گرم

شیر ......................................250 میلی‌لیتر

نمك و فلفل .............................به میزان لازم

پیازچه‌ی خردكرده برای تزئین.......به میزان لازم

 

روش تهیه

 

كره را در قابلمه‌‌ای بریزید و روی اجاق ذوب كنید. آن‌گاه پیاز، هویج و فلفل را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا هویج و فلفل كمی نرم شوند. سپس قرص عصاره‌ی سبزی را در آب حل كنید و به همراه ذرت و سیب‌زمینی به مواد قبلی اضافه كنید و با حرارت ملایم بجوشانید تا سبزی‌ها بپزند. حالا یك پیمانه از مواد پخته را بردارید و كنار بگذارید. بعد باقیمانده‌ی آن را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا سوپ، صاف و یكدست شود اكنون سوپ را به قابله برگردانید؛ شیر، نمك و فلفل را نیز به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را بجوشانید تا كمی غلیظ شود. اینك یك پیمانه از مواد كنار گذاشته را به سوپ اضافه كنید و آن را در كاسه‌ی زیبائی بریزید و با پیازچه تزئین نمائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوپ سيب‌زمينی و فلفل دلمه‌ ای تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز