Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:14

19
آبان
بيندی كوفته

بيندی كوفته

طرز تهیه بيندی كوفته

بيندی كوفته

 

 

موادلازم برای 4- 6 نفر:

 

 

گوشت چرخكرده...............................300 گرم

پیاز رنده كرده......................................1 عدد

جعفری خرد كرده ................................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل .......................................به میزان لازم

كره  ...............................................  1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون........................................1 قاشق سوپخوری

سیر ...............................................2 حبه

گوجه‌فرنگی پوست‌كنده .....................2 عدد

فلفل سبز خرد كرده..........................2 عدد

رب گوجه‌فرنگی...............................1 قاشق سوپخوری

پودر اورگانو....................................یك‌دوم قاشق چایخوری

آب .............................................200 میلی‌لیتر

 

 

موادلازم برای سس:

 

روغن زیتون .................................2 قاشق سوپخوری

كره ...........................................2 قاشق سوپخوری

آرد ...........................................2 قاشق سوپخوری

بادمجان كبابی...........................4 عدد

شیر .......................................300 میلی‌لیتر

نمك وفلفل...............................به میزان لازم

پنیر گودای رنده كرده ...............4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

گوشت، پیاز، جعفری، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و به صورت كوفته‌ریزه‌هائی به اندازه‌ی گردو در آورید. سپس در مخلوط كره و روغن زیتون تفت دهید. آن‌گاه سیر را اضافه كنید و كمی تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی، فلفل و رب‌گوجه‌فرنگی را بیفزائید و دوباره كمی تفت دهید.  بعد پودر اورگانو و آب را درون آن بریزید و صبر كنید تا بپزد و آبش كشیده شود. حالا سس را داخل سینی بریزید و صاف كنید. حالا خوراك گوشت را روی آن بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس:

 روغن زیتون و كره را در تابه‌ای بریزید و آرد را بیفزائید و كمی تفت دهید. اینك بادمجان‌های كبابی را به آرد اضافه كنید و شیر را بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. سپس، نمك، فلفل و پنیر رنده كرده را نیز مخلوط نمائید. 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، بيندی كوفته تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز