Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:08

19
آبان
كباب دريائی

كباب دريائی

طرز تهیه كباب دريائی

كباب دريائی

 

 

مواد لازم برای 4 سیخ كباب

 

میگو  ................................................12 عدد

فیله‌ی ماهی شیر..............................200 گرم

سویاسس.......................................دو قاشق چایخوری

ژامبون............................................چهار برش

كره‌ی ذوب كرده ..............................20 گرم

آبلیمو...........................................دو قاشق چایخوری

سیر رنده شده...............................یك حبه‌ی كوچك

 

روش تهیه

 

ابتدا میگوها را پاك كنید و روده‌ی آن‌ها را در آورید اما دم‌ها را جدا نكنید. فیله‌ی ماهی را به صورت انگشتی خرد كنید و با سویاسس مزه‌دار نمائید و كنار بگذارید. ژامبون‌ها را سه قسمت كنید و هر قسمت را دور یك فیله بپیچید و به شكل رولت لوله كنید. سیخ‌های چوبی را از چند ساعت قبل در آب سرد قرار دهید. حالا به صورت یك در میان، میگو و بعد ژامبون - فیله را به سیخ بكشید (در هر سیخ، سه میگو و سه رولت فیله كافی است). پس از پایان كار، كره، آبلیمو و سیر را با قلم‌مو روی گوشت‌‌ها بكشید و روی كباب‌پز یا داخل فر (تاون)، با 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كباب دريائی تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز