Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:16

15
آبان
خاگينه‌ی ساده

خاگينه‌ی ساده

طرز تهیه خاگينه‌ی ساده

خاگينه‌ی ساده

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 آرد......................................75 گرم

بیكینگ‌پودر.........................2 قاشق چایخوری

شیر.................................180 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ..............................5 عدد

روغن مایع..........................به میزان لازم

مغز گردوی خرد كرده..........به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

شكر ....................................400 گرم (2 پیمانه)

آب ......................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

گلاب در صورت تمایل..................1 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده ......................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی آرد و بیكینگ‌پودر را با هم الك كنید. سپس شیر سرد را بتدریج به آرد بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی یكدستی حاصل شود. اكنون داخل تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا هر بار یك قاشق از مایه‌ی خاگینه را در تابه بریزید و این كار را تكرار كنید تا تقریباً تابه پر شود ولی خاگینه‌ها به هم نچسبند. بعد از سرخ شدن هر كدام را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینكه خاگینه آماده شد، آن‌ها را درون شربت داغ بریزید و صبر كنید تا چند دقیقه با شربت بجوشد. اكنون خاگینه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پسته تزئین كنید.

روش تهیه‌ی شربت:

شكر و آب را داخل تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس زعفران و گلاب را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خاگينه‌ی ساده تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز