Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:27

29
مهر
مرغ مارينگو

مرغ مارينگو

طرز تهیه مرغ مارينگو

مرغ مارينگو

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 مرغ خردكرده.................................1 عدد

نمك و فلفل ...................................به میزان لازم

سركه...........................................یك چهارم پیمانه

رب گوجه فرنگی.............................1 قاشق سوپخوری

دارچین.........................................یك ساقه

برگ بو.........................................2 عدد

روغن مایع ..................................به میزان لازم

گوجه فرنگی.................................3 عدد

سیر خرد كرده...............................3 حبه

قارچ درشت.................................6 تا 7 عدد

آرد ذرت ......................................1 قاشق سوپخوری

زیتون سبز بی‌هسته ....................15 عدد

جعفری برای تزئین........................به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه

 

ابتدا مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنید. بعد آن را همراه با سركه، رب گوجه فرنگی، دارچین و برگ بو، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. در ظرف دیگری، گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خردكرده و سیر را با قدری روغن تفت دهید و قارچ خرد كرده را به آن بیفزائید. آن‌گاه آرد ذرت را در آب مرغ حل كنید و به مخلوط سیر و گوجه فرنگی اضافه نمائید. پس از 15 دقیقه، مرغ و زیتون را به مواد بیفزائید و صبر كنید غذا جا بیفتد. اكنون آن را در دیس مناسبی بریزید و با جعفری خرد كرده، تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، مرغ مارينگو تعداد بازديد: 528 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز