Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:04

29
مهر
استيك ميگو

استيك ميگو

طرز تهیه استيك ميگو

استيك ميگو

 

 

مواد لازم برای 2 نفر:

 

روغن زیتون......................................4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل ....................................به میزان لازم

سیر خردكرده  ................................1 حبه

آبلیموی تازه...................................4 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خردكرده....................1 عدد

پیاز خردكرده................................1 عدد

جعفری خردكرده .........................1 قاشق سوپخوری

میگوی تمیزكرده .......................500 گرم

روغن مایع ...............................5 تا 6 قاشق سوپخوری

سس تارتار..............................یك دوم پیمانه

 

  

روش تهیه

 در ظرف مناسبی روغن زیتون، نمك، فلفل، سیر، آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، پیاز و جعفری را بریزید. میگوها را نیز افزوده و مخلوط كنید. بعد آن را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. اكنون میگوها را از كمر(درازا) برش بزنید تا صاف و پهن شوند. سپس آن‌ها را در میان سلفون قرار دهید و با استیك‌كوب بكوبید تا كاملاً تخت و نرم شوند. حالا كف ظرف نسوزی را با روغن آغشته كنید و میگوها را در آن قرار دهید. اینك پایه‌ی فلزی را در دستگاه بگذارید و ظرف را روی آن قرار دهید. اكنون كانوكشن را روی 250 درجه‌ی سانتیگراد روشن كنید و میگو را به مدت 15 دقیقه در آن بپزید. در این میان یكی دو بار آن را زیر و رو كنید تا بپزد و برشته شود. حالا میگو را در ظرف مناسبی بچینید و همراه با سس میل نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، استيك ميگو تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز