Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 11:42

29
مهر
چغندر پلو

چغندر پلو

طرز تهیه چغندر پلو

چغندر پلو

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

برنج .....................................................4 پیمانه

گوشت گوسفندی ...............................600 گرم

پیاز خردكرده...........................................2 عدد

چغندر خردكرده.......................................4 عدد

ادویه‌ی پلوئی.........................................1 قاشق چایخوری

زیره .....................................................1 قاشق چایخوری

رب انار .................................................1 قاشق سوپخوری

روغن ....................................................به میزان لازم

نمك......................................................به میزان لازم

زعفران حل كرده ....................................2 قاشق سوپخوری

 

  

روش تهیه

 

ابتدا برنج را بخیسانید و مطابق دستورالعمل گذشته آبكش كنید. اندكی روغن در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، پیاز و گوشت را در آن تفت دهید و بگذارید گوشت نیم‌پز شود. آن‌گاه چغندر را در تابه‌ی دیگری بریزید و همراه با قدری روغن تفت دهید. سپس ادویه و زیره را بیفزائید. بعد رب انار و نمك را به گوشت اضافه كنید. حالا پس از ریختن اندكی روغن و برنج در كف قابلمه‌ای، گوشت را روی آن‌ها بریزید. بعد نیمی از برنج را روی گوشت بدهید و چغندر را بیفزائید. اینك باقیمانده‌ی برنج را روی چغندر و زعفران را نیز روی برنج بریزید و برنج را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید. این پلو، می‌باید به رنگ‌های سفید، قرمز و زرد درآید. اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

چغندر: مصرف چغندر به دلیل دارا بودن میزان بالای اسیدفولیك، در دوران بارداری مفید است این ویتامین از بروز نقص لوله‌عصبی در جنین پیشگیری می‌نماید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، چغندر پلو تعداد بازديد: 1944 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز