Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:26

29
مهر
اشكنه‌ی اسفناج

اشكنه‌ی اسفناج

طرز تهیه اشكنه‌ی اسفناج

اشكنه‌ی اسفناج

 

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

 

اسفناج....................................یك و نیم كیلوگرم

روغن.......................................4 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده............................1 عدد

آرد .........................................1 قاشق سوپخوری

ادویه.......................................1 قاشق چایخوری

رب انار ...................................2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی........................3 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی خردكرده................2 عدد

تخم‌مرغ..................................4 عدد

نمك.......................................به میزان لازم

   

روش تهیه

 ابتدا اسفناج را بشوئید و بپزید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ای بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس اسفناج و آرد را بیفزائید و آن‌ها را نیز تفت دهید. پس از افزودن ادویه، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب، صبر كنید تا خورش بجوشد.

حالا سیب‌زمینی را بیفزائید و هنگامی كه خورش جا افتاد، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و دیگر، خورش را هم نزنید  تا تخم‌مرغ‌ها كاملاً بپزند. اكنون نمك را اضافه كنید و اشكنه را در ظرف مناسبی بریزید و همراه با نان محلی، از مهمانان خود پذیرائی نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، اشكنه‌ی اسفناج تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز