Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:00

28
مهر
خورش نخودفرنگی

خورش نخودفرنگی

طرز تهیه خورش نخودفرنگی

خورش نخودفرنگی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

روغن................................................2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده......................................1 عدد

گوشت گوسفندی خردكرده...............400 گرم

برگ بو ...........................................2 عدد

هویج خردكرده ...............................نیم كیلوگرم

نخودفرنگی.....................................1 كیلوگرم

آب ...............................................2 پیمانه

سیر خردكرده.................................5 حبه

گشنیز خردكرده ...........................50 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه و برگ بو.........به میزان لازم

 

 روش تهیه

 

ابتدا در ظرف مناسبی گوشت، پیاز و روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید؛ برگ بو و آب را به آن بیفزائید و صبر كنید گوشت بپزد. سپس هویج و نخودفرنگی را تفت دهید. وقتی گوشت نیم‌پز شد، هویج و نخودفرنگی را همراه با زردچوبه، نمك و فلفل به آن اضافه كنید. حالا حرارت را ملایم نمائید تا خورش جا بیفتد. اكنون سیر و گشنیز را به خورش بیفزائید و پس از مخلوط كردن، آن را در ظرف مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش نخودفرنگی تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز