Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:37

28
مهر
ماهی شكم پر سرخكرده

ماهی شكم پر سرخكرده

طرز تهیه ماهی شكم پر سرخكرده

ماهی شكم پر سرخكرده

 

مواد لازم برای 2 نفر:

 

ماهی سرخو یا سنگسر (جنوب).........................یك عدد (یك كیلوگرم)

نمك..............................................................به میزان لازم

گشنیز خرد كرده.............................................200 گرم

شنبلیله‌ی خرد كرده.........................................50 گرم

روغن مایع.......................................................به میزان لازم

پیاز داغ..........................................................4 قاشق سوپخوری

سیر داغ.......................................................2 قاشق سوپخوری

فلفل سبز تند................................................1 عدد

زردچوبه .......................................................1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی ............................................1 قاشق سوپخوری

آرد.............................................................150 گرم

پودر فلفل قرمز تند .........................................2 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی ..................................................4 عدد

لیموترش......................................................2 عدد

 

  

روش تهیه

 

ابتدا پولك‌های ماهی را بگیرید و شكم آن را تا قسمت دم شكاف دهید. آبشش‌ها را بیرون بیاورید و محتویات شكم ماهی را خالی كنید. سپس ماهی را خوب بشوئید و روی آن نمك بپاشید. آن‌گاه به مدت 2 ساعت آن را در یخچال نگه دارید. در تابه‌ای گشنیز و شنبلیله را همراه با روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد پیاز داغ و سیرداغ را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. فلفل سبز را نیز خرد كنید و همراه با قدری نمك و زردچوبه، به مواد درون تابه اضافه كنید. حالا رب گوجه‌فرنگی یا رب انار به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. در كاسه‌ی دیگری آرد، فلفل قرمز و قدری زردچوبه را با هم مخلوط كنید و ماهی را در آن بغلتانید تا همه‌ی قسمت‌هایش به آرد آغشته شود. اینك شكم ماهی را با مخلوط سبزی پر كنید و دو طرف آن را در روغن سرخ نمائید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به شكل حلقه‌های متوسط ببرید و آن‌ها را نیز در روغن سرخ كنید. اكنون ماهی را در دیس مناسبی بگذارید و اطراف آن را با گوجه‌فرنگی سرخكرده و حلقه‌های لیموترش، تزئین كنید.

 

شنبلیله: یكی از مهم‌ترین خواص شنبلیله، كاهش قندخون است كه مصرف آن در افراد دیابتی می‌تواند مفید باشد.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ماهی شكم پر سرخكرده تعداد بازديد: 429 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز