Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:15

23
مهر
پلوی خـرمشـهـری

پلوی خـرمشـهـری

طرز تهیه پلوی خـرمشـهـری

پلوی خـرمشـهـری

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 گوشت گوسفندی.................................500 گرم

پیاز درشت.........................................1 عدد

روغن مایع .......................................به میزان لازم

سیب‌زمینی......................................3 عدد

پیاز ................................................5/1 كیلوگرم

ادویه .............................................به میزان لازم

نمك...............................................به میزان لازم

برنج ..............................................600 گرم (4 پیمانه)

* شامل زردچوبه، دارچین، زیره و فلفل

 

  

روش تهیه

 ابتدا گوشت را قیمه‌ای خرد كنید و در قابلمه‌ای بریزید. بعد آن را با یك عدد پیاز خرد كرده و قدری روغن تفت دهید و مقداری آب به گوشت بیفزائید تا بپزد و پس از پختن آب زیادی نداشته باشد. سپس سیب‌زمینی‌ها را به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد و سرخ كنید. حالا پیاز، را خلالی خرد كنید و آن را نیز سرخ نمائید. آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی، گوشت، سیب‌زمینی، پیاز و ادویه را مخلوط سازید. برنج را آبكش كنید. اكنون در قابلمه‌ی مناسبی، برنج، مخلوط گوشت، سیب‌زمینی و پیاز را به ترتیب بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه دم كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پلوی خـرمشـهـری تعداد بازديد: 455 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز