Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:30

23
مهر
خورش قليه ترش

خورش قليه ترش

طرز تهیه خورش قليه ترش

خورش قليه ترش

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

 

سیب زمینی متوسط ..................................4 عدد

گوشت گوسفندی......................................500 گرم

آب..........................................................7 پیمانه

ادویه‌ی كاری ..........................................به میزان لازم

پیاز متوسط .............................................1 عدد

پیاز داغ...................................................1 قاشق سوپخوری

آب انار ترش............................................ یك پیمانه‌ی سرخالی

نمك، فلفل و زردچوبه................................به میزان لازم

* یا رب انار............................................ 2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

سیب‌زمینی‌ها را بشوئید و داخل قابلمه بریزید. بعد مقداری آب و نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. گوشت را خرد كنید و با آب، كمی ادویه و پیاز خرد كرده بپزید.

سپس سیب‌زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و پس از رنده كردن در گوشت پخته بریزید. اینك آب انار و پیاز داغ را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد. حالا نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. رنگ این غذا، مانند فسنجان كمی تیره است.

یادآوری 1: می‌توانید به جای آب انار، از آبغوره هم استفاده نمائید.

یادآوری 2: این خورش را می‌توانید با چلوی ساده میل كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش قليه ترش تعداد بازديد: 708 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز