Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:30

21
مهر
خوراك ماهی جنوبی

خوراك ماهی جنوبی

طرز تهیه خوراك ماهی جنوبی

خوراك ماهی جنوبی

 

مواد لازم برای 4-5 نفر:

  

ماهی شیر یا شوریده ...........................5 تكه

نمك و فلفل.........................................به میزان لازم

روغن برای سرخ كردن...........................به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده‌كرده ..........................6 عدد

پیاز رنده‌ كرده .....................................1 عدد

جعفری خرد كرده ...............................2 قاشق سوپخوری

سیر رنده ‌كرده...................................6 تا 8 حبه

زعفران حل كرده ..............................2 قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد كرده..........................5 عدد

 

روش تهیه

 ابتدا روی ماهی را نمك و فلفل بپاشید و به مدت یك تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه ماهی را در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. برای تهیه‌ی سس، روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و گوجه فرنگی را كمی در آن تفت دهید. بعد پیاز، جعفری، سیر، زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره تفت دهید و صبر كنید تا سس غلیظ شود. اكنون ماهی را در ظرف مناسبی بگذارید و سس را روی آن بریزید. اینك فلفل سبز را روی سس بریزید و به مدت 20دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید تا سس، جذب ماهی شود.

یادآوری: این خوراك را می‌توانید با چلو و یا سبزی پلو نیز میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك ماهی جنوبی تعداد بازديد: 919 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز