Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:14

21
مهر
خورش قورمه سبزی با پنير كِرد

خورش قورمه سبزی با پنير كِرد

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با پنير كِرد

خورش قورمه سبزی با پنير كِرد

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر:

  لوبیا قرمز خیسانده .............................................100 تا 120 گرم

آب .....................................................................به میزان لازم

روغن مایع..........................................................100 تا 150 میلی‌لیتر

سبزی قورمه‌ی خردكرده.. ....................................5/1 كیلوگرم

لیمو عمانی.......................................................6 تا 8 عدد

زردچوبه ..........................................................یك قاشق چایخوری

پنیر كِرد سرخكرده............................................200 گرم

نمك و فلفل ...................................................به میزان لازم

* (اسفناج،تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله)

 

روش تهیه

لوبیا قرمز را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید تا بپزد. روغن را در قابلمه‌ی مناسبی داغ كنید. آن‌گاه سبزی را در آن سرخ نمائید. سپس آن را به لوبیا بیفزائید. حالا لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كنید و همراه با زردچوبه به خورش بیفزائید و صبر كنید خورش، با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد و روغن بیندازد. در پایان، پنیر سرخكرده، نمك و فلفل را اضافه كنید و نیم ساعت بعد خورش را از روی اجاق بردارید و در ظرف مناسبی بكشید. اكنون می‌توانید خورش را با چلو میل نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش قورمه سبزی با پنير كِرد تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز