Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:46

21
مهر
قليه‌ی پنير و اسفناج

قليه‌ی پنير و اسفناج

طرز تهیه قليه‌ی پنير و اسفناج

قليه‌ی پنير و اسفناج

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

ماش............................................یك‌دوم پیمانه

اسفناج .......................................1 كیلوگرم

پیاز خردكرده...............................1 عدد

روغن مایع .................................به مقدار لازم

پنیر كِرد .....................................200 گرم

زعفران حل‌كرده..........................2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل...................................به میزان لازم

تمر هندی...................................100 گرم

كشك برای تزئین..........................به میزان لازم

نعنا داغ و پیاز داغ ......................به میزان لازم

كوفته ریزه‌ی سویا ......................12 عدد

 

 

روش تهیه

 

ماش را از قبل بخیسانید و بپزید. اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد. سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد. حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.

یادآوری: تمر هندی را در 1 لیوان آب ولرم حل كنید و صاف نمائید.

روش تهیه‌ی كوفته ریزه‌ی سویا:

50 گرم سویای خیس كرده را با 1 عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، قليه‌ی پنير و اسفناج تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز