Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:43

7
مهر
چند پيشنهاد خوشمزه و متفاوت با پوره سيب‌زمينی

چند پيشنهاد خوشمزه و متفاوت با پوره سيب‌زمينی

پوره سيب‌زمينی

پوره‌ی سیب‌زمینی با تره فرنگی و آویشن

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع..............................................1 قاشق سوپخوری

تره‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده......................1 عدد كوچك (200 گرم)

سیر له كرده..........................................1 حبه

آویشن ریز خرد كرده...............................1 قاشق سوپخوری

آب مرغ................................................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. تره‌فرنگی، سیر و آویشن را به آن بیفزائید و تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود. آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید و صبر كنید تا آب اضافیش تبخیر شود. حالا مخلوط تره‌فرنگی را به پوره‌ی سیب‌زمینی (پایه) بیفزائید.

یادآوری: زمان آماده‌سازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه می‌باشد.

 

 

 

 

 

 

پوره‌ی سیب‌زمینی با پنیر و زیتون (ایتالیائی)

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

پنیر پارمسان رنده كرده      یك‌چهارم پیمانه (20 گرم)

زیتون سیاه حلقه‌ای خرد كرده          یك‌چهارم پیمانه (40 گرم)

ریحان ریز خرد كرده      1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

پنیر، زیتون و ریحان را همراه با پوره‌ی سیب‌زمینی در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: زمان آماده‌سازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن نیز 20 دقیقه می‌باشد.

 

 

 

 

پوره‌ی سیب‌زمینی (پایه)

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی     4 عدد متوسط (800 گرم)

كره     40 گرم

شیر     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شكر قهوه‌ای      1 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید، آنها را چهارقاچ كنید و بپزید تا نرم شوند. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را پوره كنید و همراه با كره، شیر و شكر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط نمائید.

یادآوری: زمان آماده‌سازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 20دقیقه می‌باشد.

 

 

 

 

پوره‌ی سیب‌زمینی با دانه‌ی صنوبر

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

دانه‌ی صنوبر بو داده     یك‌سوم پیمانه (50 گرم)

رزماری ریز خرد كرده      2 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

دانه‌ی صنوبر و رزماری را همراه با پوره‌ی سیب‌زمینی در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری1: زمان آماده سازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25دقیقه می‌باشد.

یادآوری2: چنانچه رزماری تازه در دسترستان نبود، از یك‌دوم قاشق چایخوری رزماری خشك استفاده كنید.

یادآوری3: می‌توانید به جای دانه‌ی صنوبر از خلال بادام تیر استفاده كنید.

 

 

 

 

پوره‌ی سیب‌زمینی با بیكن و خردل

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

بیكن یا ژامبون‌ ریز خرد كرده      4 ورق (285 گرم)

سس خردل       3 قاشق چایخوری

جعفری ریز خرد كرده      1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

بیكن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و تفت دهید تا قدری برشته شود. آن‌گاه بیكن را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا چربی اضافیش گرفته شود. حالا بیكن، خردل و جعفری را همراه با پوره‌ی سیب‌زمینی در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 02 دقیقه و مدت زمان پخت آن 52 دقیقه است.

 

 

 

پوره‌ی سیب‌زمینی به سبك تایلندی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

 

خامه     یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

روغن مایع     1 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده     1 عدد كوچك (80 گرم)

سیر له كرده     1 حبه

فلفل قرمز تند دانه گرفته و ریز خرد كرده                    عدد كوچك

زنجفیل رنده كرده      1 قاشق چایخوری

گشنیز ریز خرد كرده      1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

پوره‌ی سیب‌زمینی پایه را فراهم كنید و به جای شیر از خامه استفاده نمائید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، سیر، فلفل قرمز و زنجفیل را به آن بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون پوره‌ی سیب‌زمینی، گشنیز و مخلوط پیاز را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه است.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پوره سيب‌زمينی تعداد بازديد: 492 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز