Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:37

3
دی
ترين اسفناج

ترين اسفناج

طرز تهیه ترين اسفناج

ترين اسفناج

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 

برگ اسفناج درشت......................................1 كیلوگرم

مواد لازم میانی با مرغ:

كره........................................................20 گرم

پیاز ریز خرد كرده ......................................1 عدد كوچك

فیله‌ی مرغ ریز خرد كرده ...........................4 تكه

ادویه‌ی كاری .........................................2 قاشق چایخوری

خامه...................................................60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده ......................................4 عدد

 

مواد لازم میانی با اسفناج:

اسفناج خرد كرده...................................200 گرم

سیر له كرده............................................1 حبه

كره   ....................................................1 قاشق سوپخوری

برنج پخته...............................................سه‌چهارم پیمانه

خامه....................................................2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده......................................1 عدد

جوز هندی رنده كرده..............................یك‌چهارم ‌قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی:

گوجه‌فرنگی.......................................3 عدد

پیاز خرد كرده ...................................1 عدد

سركه.............................................1 قاشق سوپخوری

شكر ..............................................1 قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

برگ‌های اسفناج را بخارپز كنید تا قدری نرم شود. آن‌گاه ظرف نسوزی را به گنجایش 6 پیمانه بردارید و چرب كنید و كف و دیواره‌ی ظرف را با برگ‌های اسفناج بپوشانید. حالا نیمی از مایه‌ی مرغ را روی برگ‌های اسفناج بریزید و صاف كنید. سپس مایه‌ی اسفناج را بریزید و روی آن را نیز صاف كنید. آن‌گاه باقیمانده‌ی مایه‌ی مرغ را بیفزائید و رویش را با برگ‌های اسفناج بپوشانید.

روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در سینی عمیقی بگذارید. حال در سینی آب داغ بریزید به گونه‌ای كه تا نیمه‌ی ظرف را بگیرد. سینی را در فر گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت بپزید. اكنون ترین اسفناج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی برگردانید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی با مرغ: كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز، فیله‌ی مرغ و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و تفت دهید تا فیله‌ی مرغ بپزد. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنك شوند. سپس خامه و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی با اسفناج: اسفناج، سیر و كره را در تابه بریزید و روی اجاق تفت دهید تا آب اسفناج گرفته شود. آن‌گاه صبر كنید تا اسفناج خنك شود و بعد باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی: پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و دور بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را پوره كنید. آن‌گاه پوره‌ی گوجه‌فرنگی، پیاز، سركه و شكر را در تابه‌ی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی ده دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و قدری غلیظ شود. اكنون سس گوجه‌فرنگی را از روی حرارت بردارید و در سس خوری بریزید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ترين اسفناج تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز