Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:42

26
مهر
پیتزای پاستا

پیتزای پاستا

پاستا را در آب‌جوش دارای نمك بجوشانید تا نرم شود و بپزد. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. پیاز را در روغن تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید و با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ آب نیندازد.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 3 عدد پیتزا

پاستا                      250 گرم

پیاز خرد كرده           1 عدد

روغن مایع              1 قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده         250 گرم

سوسیس خرد كرده 150 گرم

كالباس خرد كرده    150گرم

نمك و فلفل سیاه   به میزان لازم

پودر آویشن           1 قاشق چایخوری

سس گوجه‌فرنگی  125گرم (یك‌دوم پیمانه)

خمیر پیتزا             3 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده 350گرم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

روش تهیه پیتزای پاستا

پاستا را در آب‌جوش دارای نمك بجوشانید تا نرم شود و بپزد. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. پیاز را در روغن تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید و با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ آب نیندازد! سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سوسیس و كالباس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مایه فراهم كرده را با پاستا مخلوط كنید و نمك، فلفل، آویشن و نیمی‌از سس گوجه‌فرنگی را به آن اضافه نمائید. باقیمانده سس گوجه‌فرنگی را روی خمیر‌های پیتزا بمالید و قدری پنیر بپاشید. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده پاستا را روی خمیرها بریزید و قدری فلفل سبز به آن بیفزائید.

اكنون روی پیتزا را با پنیر بپوشانید و به مدت تقریبی  25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: روش تهیه انواع خمیر پیتزا در كتاب «آموزش انواع پیتزا» آموزش داده شده است.

 

برچسب ها: آشپزی، پیتزا، آموزش پیتزا، پیتزای پاستا، روش تهیه پیتزا پاستا، آموزش پیتزای پاستا، مواد لازم پیتزا پاستا تعداد بازديد: 738 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز